Bedrijf

Over HPV B.V.

HPV staat voor Hydraulic Proportional Valves en is leverancier van hoogwaardige proportionele lastdruk onafhankelijke stuurschuiven. HPV is opgericht door een aantal ervaren en kundige oud-medewerkers van AMCA Hydraulic Fluid Power welke in 2020 de deuren heeft gesloten. De focus van HPV is assemblage, testen, ondersteuning en aftersales. Hierin werken we nauw samen met Xuzhou AMCA welke onderdeel is van de XCMG Group, één van ’s werelds grootste machinebouwproducenten. We richten ons op een standaard range hydraulische stuurschuiven die zich modulair laten configureren en daarnaast op klantspecifieke hydrauliek oplossingen. Onze hydraulische knowhow maakt ons tot dé partner voor het samenstellen van proportionele stuurschuiven. Producten van AMCA zijn oerdegelijk en zeer betrouwbaar. Wereldwijd worden ze toegepast in diverse hydraulische machines en systemen in vele marktsegmenten

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren en kundige oud-medewerkers van AMCA Hydraulic Fluid Power.

Met onze knowhow bieden we opdrachtgevers gedegen advies over de toepassing van stuurschuiven in hydraulische machines en systemen.

We werken met betrokkenheid en passie aan uw hydraulische vraagstukken. Dit doen we via korte lijnen met direct persoonlijk contact.

Maak kennis met onze medewerkers:
– Simon Kuiper
– Peter Frankruijter
– Luit Kuitert
– Mien Chen
– Bob Boersema  

Partners

Xuzhou AMCA

Xuzhou AMCA is producent van AMCA producten en maakt deel uit van de XCMG Group, één van ’s werelds grootste machinebouwproducenten. HPV heeft een overeenkomst gesloten met Xuzhou AMCA voor het assembleren en vermarkten van haar producten. 

XCMG Co., Ltd.

Xuzhou Constructioon Machinery Group Co., Ltd. (XCMG) is opgericht in 1943. Vanaf de start heeI XCMG een voortrekkersrol gespeeld in de Chinese bouwmachine-industrie en zich ontwikkeld tot één van de grootste, meest invloedrijke en meest concurrerende ondernemingen, met het meest complete assortiment aan producten. XCMG is het 5e grootste machinebouwbedrijf ter wereld. Het staat op de 65e plaats in de lijst van China’s Top 500-bedrijven en 2e in de lijst van China’s Top 100 Machinefabrikanten. XCMG is toegewijd aan de kernwaarde van verantwoordelijkheid nemen, handelen met grote moraal en gericht op grote prestaties en een bedrijfsgeest van krachtig, praktisch, vooruitstrevend en creatief om te blijven evolueren naar het uiteindelijke doel: een toonaangevende onderneming van wereldklasse die echte waarde kan creëren.